Feestmenu

 

Feestdagenmenu

kerstavond , kersdag , oudejaarsavond en nieuwjaarsdag

 

Duo van wildpasteien en gerookte ham
vergezeld van zijn garnituren
of
Kabeljauwhaasje met preisaus
of
Vispannetje
of
Duo van carpaccio van rundsvlees en foie gras
****
Soepje van de chef
****
Parelhoenfilet met Calvadosroomsaus
wintergroentjes en denneappeltjes
of
Kabeljauwhaasje Ostendaise
( coquilles , grijze garnaaltjes en witte wijnsaus )
of
Fazantenfilet met Cognacsausje
wintergroentjes en denneappeltjes
****
Dessertbordje

Deze menu kost met voorgerecht , soep , hoofdgerecht en dessert 50,00€
en met 2 voorgerechten 65,00€

Wij vragen wel een voorschot van 20,00€ per persoon

Gelieve tijdig te reserveren !!!

 

 

't Stoofke

Deinze
Emiel Clauslaan 24 - tel : 09 380 80 7509 380 80 75

Cookie-instellingen aanpassen

Beste gebruikers, deze site bewaart cookies op uw computer. Het doel is om uw ervaring op onze website te verbeteren en u tegelijkertijd meer gepersonaliseerde diensten aan te bieden.

Als u meer informatie wilt over de cookies die wij gebruiken, raadpleeg dan ons Privacybeleid. Door cookies te accepteren, stemt u in met het gebruik ervan. U kunt de instellingen van de cookies ook aanpassen.

Als u weigert, worden uw gegevens niet bijgehouden wanneer u deze site bezoekt. Er wordt slechts één cookie gebruikt in uw browser om uw voorkeur dat u niet gevolgd wilt worden te onthouden.

  • Instellingen aanpassen
  • Alle cookies accepteren en verdergaan naar de site